5 populære thailandske karri pastaer.

  1. Rød karripasta
  2. Massaman karripasta
  3. Grønn karripasta
  4. Pa-nang karripasta
  5. Gul karripasta

Thai 🇹🇭 karripasta er populær og velkjente til thai karriretter. Karripastaen er en blanding av forskjellige krydder og urter. 🌶🌿 Dette fører til thai karripasta har unik lukt og smak.  Thai karripasta er et hoved ingrediens som brukes mest til thailandske karriretter. 🇹🇭🌶🍲

La oss bli kjent med 5 typer av karripastaer som ofte brukt til thailandske karriretter.

Rødkarripasta

Rødkarripasta vil være rødfarge. Den har spesifikk og unik smak. 🤤 Karripastaen bruker røde chilier🌶 som hoved ingrediens og derfor skaper karripastaen til rødfarge.  Thai karrirett som er mest kjent for å bruke av rødkarripasta er «Rød karri med bambusskudd. Karriretten kan inneholde svinekjøtt, kylling eller storfekjøtt og kokosmelk. 🐄🥥 Duftende av krydder fra rød karripasta og kokosmelk gir den rød karri retten en behagelig smak til de som liker eksotisk karrirett. 🇹🇭🌶🍲

Massaman karripasta

Massaman karripasta er en unik karripasta. Massaman karripasta inneholder av forskjellige krydder og urter. Massaman karripasta er hoved ingrediens til Massaman Karri rett. 🇹🇭🌶🍲 Du kan bruke kylling, storfekjøtt, lam eller vegetar til Massaman karri. Prøv thai massaman karri og du skal få en god opplevelse for nr. 1 av verdens karri retter. 😊🤤

Grønn karripasta

Vi kaller på den grønne karripastaen pga. karripastaen er grønn farge.  Karripastas navn kan beskrive godt for den karripastaen. Grønn karripasta Bruker ferske grønne chili 🌶🌿 og ferske grønne urter som hovedingrediens. Dette fører til at denne grønne karripastaen har en lysegrønn farge. Du kan bestiller Grønn karrirett som kaller Grønn karri med kylling eller biff fra alle thai restauranter. Grønn karri vil gi deg en unik smak i motsetning til noen annen karrirett.  🥥🍲

Pa-nang karripasta

Pa-nang karripasta er ikke det samme som rød karripasta. Pa-nang karripastaen er en annen type av de forskjellige karripaster. Pa-nang karripasta har en lang historie i Thailand. Den er påvirket av forskjellige krydder fra India. 🇮🇳 Smaken av pa-nang karri er litt søt. 🤤👍I tillegg er det mild sterk, dette gjør at Pa-nang karri er veldig populær karrirett for alle som like karriretter. 🍚🍲

Gul karripasta

Nok en populær karripasta er det gul karripasta. Gul karripasta er påvirket av karripasta fra utlandet. Den har blitt importert fra indiske folk som kommer fra India. Dette fører til at gul karripasta er likt som Indisk karri. Gul karri rett bruker poteter som hoved ingrediens. 🍚🍲I thai karrirett bruker vi sjelden poteter som ingrediens. Gul karri kaller vi også et annet navn ” Keng Yang Tes” 🇮🇳 og det betyr karri som tilberedes på en fremmed måte. 🇮🇳🌿👍

Følg de gode nyhetene på Rett i Munnen Thai catering & thai tapas, og du vil få mye nyttige tips for å lage thailandsk mat.

https://www.facebook.com/Thaitapas2121

One thought on “5 populære thailandske karri pastaer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s